Pleisterwerk Alphen aan den Rijn

Strak in het vak

Wilt u pleisterwerk laten uitvoeren door een echte professional uit Alphen aan den Rijn? Wanneer u in zee gaat met Akseki Stukadoorsbedrijf, bent u verzekerd van een dienstverlening van de bovenste plank. Al sinds 2009 zijn wij actief in regio Zuid-Holland en leveren wij professioneel stukadoors- als schilderwerk aan bedrijven, instellingen en particulieren. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Ontdek de mogelijkheden.

Pleisterwerk door een deskundige professional in Alphen aan den Rijn

Pleisterwerk is stukadoorswerk zonder structuur en kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden aangebracht. Als u graag strakke, gladde wanden en plafonds wilt hebben in uw woon-, slaap-, huiskamer of hal, dan laat u het beste pleisterwerk realiseren door een gerenommeerde stukadoor uit Alphen aan den Rijn. Wij kennen de kneepjes van het vak en gaan te allen tijde secuur en detail georiënteerd te werk. Met een team aan vakbekwame specialisten ronden wij ieder project succesvol af. Voor een extra unieke afwerking kunt u bij ons ook voor sierpleister kiezen.

Plafond stuken

Neem contact met ons op

Laat uw pleisterwerk uitvoeren door een specialist uit Alphen aan den Rijn, dan bent u verzekerd van een eindresultaat waar u voor een lange tijd van geniet. Indien u vragen heeft over onze dienstverlening of benieuwd bent naar de kosten, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 06-18648319 of een e-mail te sturen naar info@aksekistukadoors.nl. Wij vertellen u graag meer!

 

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-18648319