Spachtelputz bijwerken Alphen aan den Rijn

Strak in het vak

Wilt u de spachtelputz op uw wanden en plafonds laten bijwerken door een ware professional uit Alphen aan den Rijn? Akseki Stukadoorsbedrijf is al sinds 2009 expert in het uitvoeren van stukadoors- en schilderwerkzaamheden. Zo zijn wij gespecialiseerd in pleister- en schuurwerk, sierpleisters, lijsten, ornamenten, spachtelputz en schilderwerkzaamheden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Spachtelputz bijwerken door een specialist uit Alphen aan den Rijn

Kiest u ervoor uw wanden en plafonds met spachtelputz te laten bijwerken door een professional uit Alphen aan den Rijn? Dan bent u verzekerd van een betaalbare afwerking met een zeer lange levensduur. Spachtelputz is een sierpleister met korrelstructuur, waarvan 80% uit witte, gebroken marmerkorrels bestaat en 20% uit bindmiddel. Of u nu spachtelputz aan uw wanden en plafond wilt laten aanbrengen of bijvoorbeeld kiest voor een afwerking met spackspuitwerk: met een team van vakbekwame, gespecialiseerde professionals ronden wij uw project succesvol af.

Plafond stuken

Ontdek onze diverse diensten

Wanneer u de spachtelputz op uw wanden en/of plafonds wilt laten bijwerken, bent u bij Akseki Stukadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn in goede handen. Wij leveren u een dienstverlening van de bovenste plank en garanderen u een prachtig eindresultaat. Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06-18648319 of stuur een e-mail naar info@aksekistukadoors.nl.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-18648319